Hoppa till huvudinnehåll

Plan b Bevakning

PLAN B ÄR ETT AUKTORISERAT BEVAKNINGS-FÖRETAG SPECIALISERAT PÅ BEVAKNING OCH CIVILA KONTROLLTJÄNSTER I PUBLIKA MILJÖER.

Vår kärnverksamhet är civil och uniformerad butikskontroll. Våra väktare har flerårig erfarenhet av utförandet av dessa tjänster. Det innebär att vi på bästa sätt kan möta de höga krav som våra kunder ställer på oss om en professionell och kunnig samarbetspartner i säkerhetsfrågor.

Att förstå och tillgodose kundernas behov är en självklarhet för oss. Tillsammans med kunden skapar vi gemensamma förutsättningar för att bevakningen skall ge önskat resultat.

Tjänster

Civil butikskontroll

Våra civila väktare rör sig i era butiker och genom att läsa av kunders beteende och rörelsemönster kan vi se vilka som har för avsikt att stjäla varor. Vi är specialiserade på att gripa tjuvar, yrkestjuvar och ligor. De flesta av våra väktare har flerårig erfarenhet av yrket och en del har över 20 års erfarenhet..

I takt med att den elektroniska handeln (snabbkassa, självscanning och onlinetjänster) har vuxit sig större har även kundernas sätt att handla förändrats. Detta har även medfört att det svinnförebyggande arbetet har påverkats men tillsammans med våra kunder har vi funnit effektiva sätt att motverka svinnet inom den genren.

Uniformerad bevakning

Våra väktare/ordningsvakter finns i hjärtat av din handelsmiljö och tillser att era besökare får en trygg köpupplevelse och att era gator och stråk förblir en trivsam mötesplats för era besökare. Väktarnas primära uppgift är att ingripa mot brottsliga angrepp, ordningsstörande och drift- eller säkerhetsrisker, och därigenom trygga människorna och köpupplevelsen.
 
Våra väktare möter era kunder, gäster och övriga besökare på ett professionellt sätt och förstår vikten av att första intrycket såväl som resten av besöket blir lyckat.

Övriga tjänster

Kontroller

Kontroller

Vi utför Utpassering kontroller (hemgång), Bar och restaurangkontroll, Leveranskontroll, Prov & Test köp, Walk in test och kan skräddarsy andra kontroller. Flera av våra kontroller och insatser följer vi upp med utbildningsinsatser för att stärka din personals rutiner.

Säkerhetsutbildning

Säkerhetsutbildning

Våra utbildningar riktar sig emot dig som öka din medvetenhet kring säkerhetsarbetet i just din butik. Vi skräddarsyr utbildningen enligt just ditt behov men har fokus på svinn i butik och hot & rån. Utbildningen är 2 timmar.

Informationshämtande och spaningsarbete

Informationshämtande och spaningsarbete

Vi har en otrolig kompetens gällande de förarbeten som krävs för en lyckad spaningsinsats. Vi har genom åren utfört allt från djupa infiltrationsarbeten till enklare efterföljande av person. Målet med dessa uppdrag har varit informationsinsamlande och analytiska.

Referenser

Arbeta hos oss

Vill du arbeta professionellt med säkerhetsfrågor i en utmanande och stimulerande miljö?

Som väktare på Plan b Bevakning AB kommer du ingå i ett arbetslag med kunniga och engagerade medarbetare. Därför ser vi att du har erfarenhet och goda kunskaper gällande butikskontroll och lagstiftning inom bevakning i detaljhandeln och publika miljöer. Vi lägger dessutom stor tonvikt vid att våra väktare uppträder förtroendeingivande och professionellt i sitt yrkesutövande.

Vi tar emot spontanansökningar från dig som är intresserad av att arbeta på Plan b Bevakning AB. Bifoga efterfrågade intyg och utbildningsbevis samt personligt brev.

Plan B och dess logga

Plan b är ett uttryck som alla hört oavsett vart i världen man kommer. Att ha en plan b visar på att man tänker på annat än det mest uppenbara, man är mentalt förberedd och steget före helt enkelt. Att ha plan b som ett företagsnamn var för mig uppenbart att mina kunder och andra skulle lägga namnet på minnet och att vi kunde få en öppnings replik som skiljer sig.

För mig var det viktigt att namn och loggan hör ihop. Loggan är i olika delar. Först har du ugglan som representerar klokhet och kunskap. Ugglan är för mig viktig på många områden och de som kan lite om ugglor vet att är mycket duktiga jägare. Synen är också en viktig bit hos ugglorna, liksom hos en väktare. Vi skall observera för att agera med eftertänksamhet.

Skölden representerar trygghet och att vi är där för att skydda.

Sist har vi färgen, kungsblå (är blått med lite rosa i) är knuten av symbolik och betydelse. Bland annat visdom vilket knyter ihop namnet, loggan och färgen.

Trygga, kunniga och hjälpsamma väktare, våra egna superhjältar!

Med vänliga hälsningar,

Johan Lysell,
Grundare

Kontakta oss